Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nomenclàtor de Mataró atorga noms a nous vials i espais públics

Escoltar

El nomenclàtor de Mataró atorga noms a nous vials i espais públics

S’ha incorporat la denominació a 7 places, 1 passeig i 2 espais verds

Mataró ha donat nom a nous vials i espais públics de la ciutat, entre els quals hi ha 7 places, 1 passeig i 2 espais verds.El Ple municipal de juny va aprovar per unanimitat la següent proposta de la Comissió Municipal del Nomenclàtor de la Ciutat:


 

. Plaça de Dulcinea, en substitució del carrer de Dulcinea, com a resultat de l’execució de les obres del projecte d’urbanització de l’espai interior del Grup de Les Santes.

 

. Plaça de Joan Herrero (Pare Joan), plaça on està situada la Creu de Terme, a la cruïlla entre el Camí Ral i La Rambla, davant del carrer de Sant Agustí. La placa del carrer esmentarà la seva condició d’escolapi i els llocs i dates de naixement i mort: Barcelona, 7 de maig de 1930 – Mataró, 8 d’octubre de 2011.

 

. Plaça de la Solidaritat, rotonda situada a la confluència de la Riera de Cirera, carrer d’Àvila, passeig de Carles Padrós, carrer de Nicolau Guanyabens i la Riera de Figuera Major.

 

. Plaça dels Drets Humans, rotonda situada a la confluència de la Riera de Cirera, carrer de la Mare de Déu de l’Esperança, passeig del Desviament, passeig de Carles Padrós i carrer de Magí de Raventós.

 

. Plaça d’Helena Jubany, espai públic de 300 m² situada a Rocafonda. La placa del carrer esmentarà la seva condició de bibliotecària i periodista i els llocs i dates de naixement i mort: Mataró, 27 de febrer de 1974 – Sabadell, 2 de desembre de 2001.

 

. Plaça de Josep Novellas, rotonda situada a la confluència de la ronda de la Creu de Pedra, la carretera de Valldeix i el carrer de la Foneria. La placa del carrer esmentarà la seva condició d’artista pintor i els llocs i dates de naixement i mort: Mataró, 27 de gener de 1950 – 21 de febrer de 2009.

 

. Plaça del Xiprerer, rotonda situada a la carretera de Mataró, direcció Sant Andreu de Llavaneres, entre el polígon industrial de Mata-Rocafonda, la Urbanització de Can Quirze i la zona residencial-industrial Vallveric.

 

. Passeig de Ponent, vial de nova creació que circula paral·lel entre la Riera d’Argentona i la Planta de Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme.

 

. Jardins de l’Antic Escorxador, espai verd situat al voltant de la futura Biblioteca Pública Antoni Comas.

 

. Jardins de les Víctimes de la Batalla de l’Ebre, espai verd situat entre la carretera de Valldeix, el carrer de la Foneria i la Riera de Sant Simó.