Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou curs d’activitat física per a gent gran acull quasi 300 usuaris

Escoltar

El nou curs d’activitat física per a gent gran acull quasi 300 usuaris

Les classes es fan en 5 equipaments diferents repartits per la ciutat



L’Institut d’Esports (IE) ha organitzat com cada any el programa municipal d’activitat física per a gent gran. El curs va començar el passat setembre i compta amb la participació de 280 usuaris.


 

El programa, amb uns continguts i metodologies adaptats a la gent gran, està realitzat per monitors titulars i té com a finalitat la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu, fomentant l’activitat física com a hàbit de salut i buscant aconseguir la màxima autonomia de la persona.

 

Els 280 usuaris estan distribuïts en 13 grups i realitzen les activitats en 5 equipaments diferents: Pavelló Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca, Casal de la Gent Gran Oriol Batista, Poliesportiu Municipal del carrer d’Euskadi, Centre Cívic Rocafonda i Poliesportiu Municipal Eusebi Millán.

 

Els usuaris fan dues sessions setmanals, des del setembre fins al juny, i el preu amb carnet blau és de 9,62 € i sense carnet blau de 14,09 €.

 

Actualment hi ha una llista d’espera de 60 persones. L’IE està estudiant poder ampliar el programa en dos o tres grups més i així poder ofertar més places.

 

A més de l’activitat física, el programa inclou altres activitats que es fan durant el curs: Festa de Nadal, Carnestoltes, piscina, tai-txi, sortides i xerrades de salut, entre d’altres.