Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou Mercadona de l'edifici El Rengle obre les seves portes el 17 d'agost

Escoltar

El nou Mercadona de l'edifici El Rengle obre les seves portes el 17 d'agost

La instal·lació del supermercat a l’edifici propietat de PUMSA, ha suposat una inversió de 2 milions d'euros i donarà feina a 61 persones

Divendres que ve, 17 d’agost, obrirà les seves portes a l’edifici El Rengle el nou Mercadona. L’establiment comercial està situat a la carretera de Barcelona, 37 cantonada passatge d'Antoni Macià i Fonoll.

 

L'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) va signar amb Mercadona, el passat mes d'abril, l’escriptura pública de compravenda per una superfície total de 6.000 m² útils a l'edifici El Rengle de Mataró, per a la instal·lació del supermercat. Amb aquesta venda, l’edifici va assolir un 71% d’ocupació.

 

Les obres de condicionament del local per adaptar-lo a les necessitats de Mercadona es van iniciar el passat mes d'abril i han finalitzat aquest mes d'agost.

 



Característiques del supermercat



L’espai de sala de vendes és de 1.600 m² amb les seccions de carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura. A més disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors, i incorpora una sala de formació, destinada a la plantilla.

 

Per facilitar l’acte de compra als clients que s’hagin de desplaçar en vehicle particular, disposa de 160 places d'aparcament.

 

 

Un nou concepte d'establiment

 

El supermercat compta amb totes les característiques de la "botiga per ambients" de Mercadona, un format comercial nascut per revolucionar el concepte de supermercat. Es basa en una distribució adequada de l'espai que optimitza al màxim l'acte de compra.

 

Per altra banda, aquest nou model de botigues també és més sostenible des d'un punt de vista mediambiental, ja que incorpora un seguit de mesures que redueixen fins a un 20% el consum energètic del supermercat.

 

 

Dinamització del sector



Amb la instal·lació del Mercadona, el sector del Rengle suma un nou espai empresarial i suposa un enriquiment per a la zona i l'entorn.

 

La varietat de sectors empresarial i comercial que ja hi ha a l’edifici El Rengle suposa un benefici en el desenvolupament del teixit econòmic i comercial de Mataró, doncs el contrast entre les empreses locals, amb emprenedors i empreses globals consolidades es percep com un pas endavant en la dinàmica empresarial de la ciutat, a la que se li suma, amb l'arribada de Mercadona, el sector del comerç.