Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pati de Can Marchal es tancarà dilluns per adequar-lo parcialment com a pati de l’escola Angeleta Ferrer

Escoltar

El pati de Can Marchal es tancarà dilluns per adequar-lo parcialment com a pati de l’escola Angeleta Ferrer

El Servei de Manteniment hi col·locarà una tanca per dividir l’espaiEl pati de Can Marchal estarà tancat durant tres setmanes aproximadament a partir de dilluns que ve, 17 de setembre, a causa dels treballs de condicionament de part d’aquest espai públic com a pati del’escola Angeleta Ferrer.


 

Els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat va sol·licitar a l’Ajuntament tancar l’espai que utilitzen els alumnes de l’Angeleta Ferrer per millorar les condicions de seguretat i higiene en què es realitza l’esbarjo dels infants.

 

L’actuació consisteix en la col·locació d’una tanca per separar els espais que farà servir l’escola (àrea infantil) de la resta del Pati de Can Marchal, que continuarà a disposició dels veïns de la zona.

 

El Servei de Manteniment de l’Ajuntament instal·larà una tanca d’un metre i mig d’alçada per dividir els espais. En total són necessaris 30 metres linials de tanca per delimitar els 800 m2 que s’utilitzaran com a pati de l’escola. El Pati de can Marchal té en total 2.387 m2 inclosos els passatges d’accés al mateix (2.118 utilitzables).

 

La tanca, que té un cost de 9.372 € IVA inclòs, serà extraíble i quedarà col·locada sobre unes bases de cimentació especials. Els treballs es complementaran amb el sanejament del sauló de la zona.