Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper diumenge tindrà lloc la segona edició de Decabike, la festa de la bicicleta organitzada per Decathlon

Escoltar

El proper diumenge tindrà lloc la segona edició de Decabike, la festa de la bicicleta organitzada per Decathlon

Està previst que hi participin més de 2.000 personesEl president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, i el director de Decathlon Mataró, Sebastien Figueroa, han presentat avui en roda de premsa la segona edició de la festa de la bicicleta Decabike que tindrà lloc el 13 de maig.


 

L’IE dóna suport a aquesta iniciativa de Decathlon en la qual està previst que hi participin unes 2.000 persones que faran, a partir de les 9 h, el següent recorregut en bicicleta de 8,5 km: instal·lacions del Decathlon, Via Europa, plaça d’Itàlia, ronda de Jaume Ferran, avinguda del Corregiment de Mataró, ronda de Mossèn Jacint Verdaguer, Via Europa, plaça de Granollers, ronda de Leopoldo O’Donnell, plaça de Manuel Serra i Xifra, ronda de Lluís Companys, carer de Roma, Camí Ral de la Mercè, Camí Ral El Ravalet, Camí Ral de l’Havana, ronda de Joan d’Àustria, passeig del Callao, passeig Marítim i Port de Mataró. A més, també s’han organitzat altres activitats paral·leles com activitats dirigides, classes de cycling, tallers i xerrades d’assessorament tècnic, entre d’altres.

 

Decathlon organitza aquesta festa de la bicicleta en més de 80 ciutats de l’Estat espanyol. L’any passat hi van participar unes 80.000 persones.

 

La Decabike és una trobada familiar sense caire competitiu amb la finalitat de fomentar l’ús de la bicicleta amb els objectius de preservar el medi ambient i promoure la pràctica esportiva. L’activitat està adreçada a totes les edats.

 

Per poder participar en la festa de la bicicleta, es poden fer les inscripcions a través de la pàgina web de Decathlon o a la mateixa botiga fins al 12 de maig.