Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El show musical i esbojarrat del “Va Parir Tour 2012” de Ràdio FlaixBac serà l’alternativa a la Nit Boja

Escoltar

El show musical i esbojarrat del “Va Parir Tour 2012” de Ràdio FlaixBac serà l’alternativa a la Nit Boja

La festa, amb un munt de sorpreses, serà gratuïta i es farà a la platja del Callao de les 23.30 a les 5 hL’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) ha programat com a acte alternatiu a la Nit Boja (25 de juliol) la festa “Va Parir Tour 2012” de Ràdio FlaixBac. La voluntat de l’IMAC és poder desmassificar la Nit Boja (Desvetllament bellugós, Escapada a negra nit, Pujada Tabalada i La Ruixada) per tal de garantir el bon funcionament de l’acte.


 

La festa és gratuïta i tindrà lloc a la platja del Callao, al mateix escenari de les Havaneres i el Gospel, de les 23.30 a les 5 h.

 

“Va Parir Tour 2012” és la gran festa de Ràdio FlaixBac amb milers d’oients i seguidors. A Mataró estan disposats a oferir un gran espectacle que s’inicia amb la projecció de vídeoclips de Ràdio FlaixBac i tot seguit començarà la sessió de música a càrrec dels disjòqueis Andreu Presas i Roger Carandell i li seguirà la música punxada per Carles Pérez, presentador del programa “El matí i la mare que el va parir”. També hi haurà pirotècnia i altres sorpreses.