Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Tecnocampus posarà en marxa dues noves titulacions de grau i dos màsters universitaris el curs 2012/2013

Escoltar

El Tecnocampus posarà en marxa dues noves titulacions de grau i dos màsters universitaris el curs 2012/2013

S'impartiran els graus en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i en Màrqueting i Comunitats Digitals



El parc TecnoCampus Mataró-Maresme continua augmentant la seva oferta de titulacions de cara al curs 2012/2013. En el Saló de l’Ensenyament, que comença aquest dimecres i que s’allarga fins diumenge (del 21 al 25 de març al recinte de Fira de Barcelona), els centres universitaris integrats en el TecnoCampus ofereixen un total de deu titulacions de grau, tres màsters universitaris i tretze programes de postgrau. L’Escola Universitària Politècnica de Mataró està adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, mentre que l’Escola Universitària del Maresme i l’Escola Superior de Ciències de la Salut ho estan a la Universitat Pompeu Fabra. 


 

D’entre les novetats del proper curs, destaquen dues titulacions de grau que responen a les necessitats del mercat laboral i del nostre territori: el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE), que s’impartirà a l’Escola Superior de Ciències de la Salut en modalitat semipresencial, i el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, que ofereix l’Escola Universitària del Maresme en modalitat presencial.

 

Pel que fa als màsters, l’Escola Universitària del Maresme posa en marxa el curs vinent el Màster Universitari en Gestió de Destinacions i Equipaments d'Oci i Turisme en modalitat on-line, que s’afegeix al d’Emprenedoria i Innovació. Per la seva banda, l’Escola Superior de Ciències de la Salut inicia el Màster Interuniversitari en Cronicitat i Dependència, que s’impartirà a l’Escola Superior de Ciències de la Salut i que coordina la UPF amb la participació de la UAB.

 

El curs vinent, també s’amplia l’oferta de programes de postgraduat amb noves titulacions en l’àmbit del turisme, la salut, la biomecànica, la fotografia o la simulació 3D. S’ofereixen un total de tretze titulacions de postgrau, la majoria de nova creació.

 


Amb aquestes apostes formatives, l’objectiu del TecnoCampus Mataró-Maresme és mantenir la dinàmica de creixement en l’àmbit universitari aprofitant les instal·lacions posades en funcionament el setembre del 2010. Cal destacar el salt quantitatiu en la xifra d’estudiants els darrers anys: mentre el curs 2009-2010 hi havia 1007 estudiants, el 2010-2011 hi havia 1.270, i aquest últim curs 2011-2012 hi ha 1.471.

 

El TecnoCampus Mataró-Maresme explicarà tota la seva oferta als estudiants de cicles formatius i batxillerat que a partir d’aquest dimecres i fins diumenge visitaran el Saló de l’Ensenyament, al Palau 2 de Fira de Barcelona (recinte de plaça Espanya). Hi tindrà un estand propi, on assessorarà els estudiants perquè coneguin l’oferta educativa del parc, amb l’atenció personalitzada, la proximitat a una comunitat empresarial de més de 125 empreses, els intercanvis internacionals i l’alta inserció laboral com a trets diferenciadors.