Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró dóna el passaport a les Olimpíades de Londres a Àngel Mullera

Escoltar

El XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró dóna el passaport a les Olimpíades de Londres a Àngel Mullera

El CA Laietània va aconseguir el cinquè lloc en la classificació per clubs



Mataró va acollir el passat diumenge el XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró que va coincidir amb les proves de classificació dels Jocs Olímpics de Londres 2012. El míting va comptar amb una gran assistència de participants i de públic. El resultat més destacat va ser el del gironí Àngel Mullera a la prova de 3.000 m obstacles masculins, en la qual va confirmar la mínima per participar als Jocs Olímpics de Londres 2012, que ja tenia des de l’any passat.


 

Altres marques destacades van ser en 200 m amb Bruno Hortelano que va aconseguir una marca de 20.95; els 16,65 m en triple salt de José Emilio Bellido; els 6,56 m longitud de Concepción Montaner; els 2,20 m en salt altura de Javier Bermejo i Simón Siverio i els 65,42 m de Mario Pestano en disc, un atleta molt present en els mítings celebrats a Mataró.

 

Pel que fa als atletes mataronins, destacar el primer lloc amb una marca d’1:48.68 d’Alejandro Rodríguez del CA Laietània en els 800 m masculins; el segon lloc de Victòria Sauleda també del CA Laietània en 800 m femenins i el tercer lloc de Marta Cot, també del mateix club mataroní, en salt de perxa.

 

En aquesta edició hi han participat 80 clubs, aconseguint el CA Laietània el cinquè lloc en la classificació.

 

A la trobada esportiva hi van assistir i van lliurar premis l’alcalde, Joan Mora; el president de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, José María Odriozola; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; el representant territorial del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Santi Siquier; el president del Centre Atlètic Laietània, Carmel Comerón; el president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany; i l’atleta Fermín Cacho.

 

El XVII Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró memorials José Antonio Estivill i Teresa M. Roca va ser organitzat pel Centre Atlètic Laietània amb la col·laboració de l’IE i la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) sota el control del Col·legi de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA).