Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Amics de les Arts omplen el Teatre Monumental

Escoltar

Els Amics de les Arts omplen el Teatre Monumental

Van cloure el 7è Cicle de Músiques Tranquil·les de MataróEl Teatre Monumental va acollir dissabte el concert d’Els Amics de les Arts, l’últim espectacle del 7è Cicle de Músiques Tranquil·les organitzat per la Casa de la Música de Mataró. El grup estava acompanyat per la Bed & Banda (baix, bateria i secció de vents).


 

Els Amics de les Arts, que dies abans ja havien venut totes les entrades, van presentar el nou disc “Espècies per catalogar” davant d’un públic molt entregat al llarg de tota l’hora i mitja que van actuar. També van fer sonar títols de l’anterior disc “Bed & Breakfast”.

 

El concert s’engloba dins la gira que Els Amics de les Arts estan fent per teatres de Catalunya en un format més tranquil que els concerts que oferiran a l’estiu. Després de sorprendre amb l'anterior disc, “Bed & Breakfast”, el quartet s’està consolidant com un dels grups referents dins el nou pop-rock en català. El proper concert del grup és el 30 de març a Sitges.

 

El 7è Cicle de Músiques Tranquil·les posa punt i final amb un balanç de públic positiu i catorze concerts de setze grups o artistes amb grans noms de la música catalana del moment.

 

El Cicle de Músiques Tranquil·les és un projecte de la Casa de la Música compartit per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya i Visualsonora.