Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els cementiris de Mataró amplien horari d’obertura amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Escoltar

Els cementiris de Mataró amplien horari d’obertura amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Mataró Bus reforça el servei de les línies que arriben als cementiris

Els dos cementiris municipals de Mataró amplien l’horari habitual d’obertura al públic amb motiu de la festivitat de Tots Sants per tal d’atendre la gran afluència de visitants que reben en aquesta data i en els dies previs i posteriors. Des d’ahir i fins al diumenge 4 de novembre el Cementiri Municipal de Les Valls i el Cementiri Municipal dels Caputxins estaran oberts al públic de les 8.00 a les 18.00 hores, enlloc de fer l’horari habitual (de 9 a 17.30h).

 

Els serveis d’informació al públic i atenció administrativa en ambdós cementiris també reestructuren els seus horaris de la següent manera:

 

- L’oficina del Cementiri de Les Valls obrirà de 9 a 13h el dissabte 27 i el diumenge 28 d’octubre; i el dijous 1 de novembre de 8 a 14 i de 16 a 18h.

 

- L’oficina del Cementiri dels Caputxins obrirà de 9 a 13h des de demà dimecres 24 i fins al 2 de novembre; i el dijous 1 de novembre obrirà de 8 a 14 i de 16 a 18h.

 

Pel que fa als serveis dels cementiris, queden suspesos els del dia 1 de novembre i es traslladen al dia 2, tret del servei d’incineració, que sí que es realitzarà.

 

Com ja es tradicional també, als entorns dels dos cementiris s’instal·laran les parades de venda de flors. Enguany hi haurà 13 parades, 11 al Cementiri dels Caputxins i 2 al de Les Valls.

 

 

Reforç de la mobilitat

 

Com cada any, Mataró Bus reforça el servei d’autobusos que arriben fins als cementiris. El dissabte 27, diumenge 28 d’octubre i l’1 de novembre les línies 3 i 4 perllongaran el seu recorregut després de la parada de l’Hospital de Mataró per arribar al Cementiri de Les Valls en l’horari en què aquest resti obert. Les línies 1 i 2 ja tenen una parada fixa davant d’aquest cementiri. 

 

Per arribar al Cementiri dels Caputxins, les línies 1, 2, 3 i 6 de Mataró Bus tenen parades properes.

 

L’Ajuntament també habilitarà una parada provisional de taxis al passeig dels Molins, entre els carrers Dos de Maig i d’Arapiles. Aquesta parada funcionarà el dimecres 31 d’octubre i el dijous 1  de novembre, de 8.00 a 21.00 hores.

 

 

Actuació musical

 

Enguany, per quart any consecutiu, s’obrirà la capella del Cementiri Municipal dels Caputxins per acollir una actuació musical a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i de l’Escola de Música El Carreró. L’actuació tindrà lloc a les 11.00 hores.