Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els més menuts gaudiran amb la Tarda guillada d’una rèplica infantil de la Nit Boja

Escoltar

Els més menuts gaudiran amb la Tarda guillada d’una rèplica infantil de la Nit Boja

L’acte tindrà lloc dijous 26


Una rèplica de la Nit Boja adaptada per als més petits de la casa farà gaudir el públic infantil el proper dijous 26 de juliol. No faltarà cap dels ingredients: un Desvetllament a ritme de Bequetero, una Convidada de la Família Robafaves, un correfoc infantil i una ruixada com a fi de festa.

 

La Tarda guillada és una de les novetats més destacades enguany al programa de Les Santes. Malgrat que ja existia el Correguspira –rèplica infantil de l’Escapada a negra nit– aquest any s’hi han afegit tres actes nous per començar la tarda i fer-hi un còctel rodó de diversió. Així, la Tarda guillada començarà a les 18.30h amb el nou acte De parranda! A ritme de Bequetero, igual que en el Desvetllament bellugós, els Gegants i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme sortiran des de l’Ajuntament per saltar, ballar i comptar fins a quinze fins arribar a la plaça de Santa Anna.

 

Està previst que gegants i comitiva arribin a la plaça a les 18.50h, on tindrà lloc el segon dels actes: la Convidada de la Família Robafaves. Després de l’esforç de la baixada, els més petits podran agafar forces menjant unes galetes amb suc de taronja. El grup mataroní d’animació infantil Suc de Taronja acabarà de carregar les piles a tothom. En acabar, gegants i músics faran el camí de retorn cap a l’Ajuntament.

 

La tarda continuarà amb emocions fortes amb el Correguspira. El correfoc infantil sortirà a les 20.00h des de l’Ajuntament, pujarà per La Riera fins al carrer d’Onofre Arnau, carrer del Bisbe, plaça dels Bous i Muralla de la Presó, i tornarà a baixar per La Riera fins acabar a la plaça de l’Ajuntament. El Correguspira comptarà amb la participació de la Momeroteta i el Dragalió, els Diables Infantils de La Llàntia i diferents colles i figures de foc convidades: el Quintifoc de Mediona, els Petits Diables d’Igualada, el Farragot de Badalona, el Drac de Can Sofre i l’Estarrufadet de Poble Nou. Es demana protegir els nens i nenes que hi participin amb roba de cotó, barret i mocador, i evitar anar al correfoc amb cotxets.

 

Després del Correguspira caldrà refrescar-se amb l’aigua dels aspersors instal·lats a la plaça de l’Ajuntament. La Ruixadeta –rèplica de la Ruixada dels grans a la Nit Boja– posarà fi, d’aquesta manera, a la Tarda guillada.