Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Missatgers Reials de Ses Majestats els Reis d’Orient ja han arribat a Mataró

Escoltar

Els Missatgers Reials de Ses Majestats els Reis d’Orient ja han arribat a Mataró

Fins al dia 4 de gener recolliran les cartes dels infants en diferents punts de la ciutatEls Missatgers Reials de Ses Majestats els Reis d’Orient van arribar ahir a les 12.30 h al Port de Mataró amb el Sant Ramon, un llaüt quillat construït el 1904, un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans dels que naveguen pel Mediterrani. Els infants i pares van omplir de gom a gom el Port de Mataró i van gaudir, a més, de diferents jocs i activitats al llarg de tot el matí.


 

Els emissaris reials, que van ser rebuts per l’alcalde, Joan Mora, i pel president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Joaquim Fernàndez, van fer saber als nens i nenes congregats al Port que els Reis ja estaven de camí i que arribarien puntualment el dia 5 de gener.

 

Tot seguit, els tres Missatgers Reials es van adreçar a les seves carrosses on van recollir les cartes de mans dels infants per tal de fer-les arribar als Reis d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar.

 

 

Activitats i jocs

 

A les 11 h van començar diferents activitats mentre s’esperava l’arribada dels Missatgers Reials com el taller obert de gòspel a càrrec dels mataronins Gospelsons, la xocolatada oferta per diferents restaurants del Port de Mataró i els més de 30 jocs educatius del Juguimòbil. Una vegada els emissaris reials es van instal·lar a les seves carrosses per recollir les cartes, es va reprendre el taller de gòspel que va oferir un concert amb totes les cançons que els participants havien après.

 

 

Recollida de cartes

 

Els Missatgers dels Reis d’Orient seguiran recollint les cartes dels infants els següents dies:

 

. 2, 3 i 4 de gener de 17 a 20 h: a l’Ajuntament (La Riera, 48) i al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5). 2 i 3 de gener de 17 a 20 h al local de l’Associació de Veïns de Camí de la Serra (passatge del Torrent d’En Pregària, 6). 3 i 4 de gener de 17 a 20 h:

- al local de l’Associació de Veïns de la Llàntia (carrer de Galícia, 56)

- a la plaça de l’Església de Cirera  

- al local de l’Associació de Veïns Vista Alegre (carrer d’Almeria, s/n)

- al local de l’Associació de Veïns Via Europa (carrer d’Alemanya, 27)

- al local de l’Associació de Veïns de l’Havana (Camí Ral, 159-163)

- al Casal de Barri Les Esmandies (ronda de Leopoldo O’Donnell, 94)

- a la plaça d’Isla Cristina. 4 de gener de 17 a 20 h al Centre Cívic Pla d’en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6).