Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els telèfons d'atenció d'Aigües de Mataró estaran actius tota la nit

Escoltar

Els telèfons d'atenció d'Aigües de Mataró estaran actius tota la nit

Fins a les 18h s'han atès a 362 ciutadans

La companyia Aigües de Mataró ha atès 362 trucades de ciutadans que han patit alguna incidència en el seu domicili arran de l'episodi de fred sever que viu la ciutat. Al llarg del dia d’avui el servei d’operacions ha treballat en 113 incidències des de les 4:00h fins a les 18:00h.

 


Els motius principals han estat la manca de subministrament d’aigua o diverses averies en els muntants dels habitatges. A banda, també s’han reparat 15 comptadors que s’han trencat com a conseqüència de la glaçada.

 


El Servei telefònic d’atenció al client es mantindrà en funcionament durant tota la nit de dissabte i diumenge. A més, hi haurà un tècnic de guàrdia a la companyia i personal d’alerta per si cal actuar durant la nit. Als ciutadans que ho requereixen se’ls facilita els telèfons de contacte del Gremi d’Instal·ladors que ha organitzat un dispositiu especial per solucionar les avaries domèstiques.

 


Es recomana mantenir un rajolí d’aigua per evitar que es congeli i protegir amb draps els comptadors i les claus de pas.