Estudiants del TecnoCampus graven demà un “FakeDub”, un nou concepte del tradicional lipdub



Un grup d’estudiants del TecnoCampus Mataró-Maresme han unit forces per crear un nou concepte del tradicional lipdub, que han batejat com a FakeDub. El FakeDub neix de l’essència del lipdub, però trenca els dos conceptes claus que el defineixen: el pla seqüència i la utilització d’una cançó comercial.


 

El FakeDub del TecnoCampus disposa de cançó pròpia, composada per a l’ocasió, a través de la qual se’ns trasllada a un seguit de gèneres cinematogràfics, fent referència als seus personatges més característics. Els participants en aquesta iniciativa tenen papers assignats de diversos personatges del món del cinema, que imitaran a través de disfresses i maquillatges. La gravació acabarà amb tothom qui ho vulgui participant en la gravació d’una FlashMob final a la plaça del Tecnocampus, on es cantarà i ballarà el tros final de la cançó composada per aquest esdeveniment, i que es pot escoltar a Youtube.  

 

L’esdeveniment també comptarà amb la col·laboració del equip d’animació 2D-3D del centre, que se n’encarregarà de donar-li un valor afegit a través del la incorporació d'efectes especials i personatges animats.

 

La realització del FakeDub es durà a terme demà dimarts 8 de Maig a partir de les 8:30h a la seu del TecnoCampus al Rengle, i és oberta a tothom qui vulgui participar-hi.