Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Estudiants del TecnoCampus graven demà un “FakeDub”, un nou concepte del tradicional lipdub

Escoltar

Estudiants del TecnoCampus graven demà un “FakeDub”, un nou concepte del tradicional lipdub



Un grup d’estudiants del TecnoCampus Mataró-Maresme han unit forces per crear un nou concepte del tradicional lipdub, que han batejat com a FakeDub. El FakeDub neix de l’essència del lipdub, però trenca els dos conceptes claus que el defineixen: el pla seqüència i la utilització d’una cançó comercial.


 

El FakeDub del TecnoCampus disposa de cançó pròpia, composada per a l’ocasió, a través de la qual se’ns trasllada a un seguit de gèneres cinematogràfics, fent referència als seus personatges més característics. Els participants en aquesta iniciativa tenen papers assignats de diversos personatges del món del cinema, que imitaran a través de disfresses i maquillatges. La gravació acabarà amb tothom qui ho vulgui participant en la gravació d’una FlashMob final a la plaça del Tecnocampus, on es cantarà i ballarà el tros final de la cançó composada per aquest esdeveniment, i que es pot escoltar a Youtube.  

 

L’esdeveniment també comptarà amb la col·laboració del equip d’animació 2D-3D del centre, que se n’encarregarà de donar-li un valor afegit a través del la incorporació d'efectes especials i personatges animats.

 

La realització del FakeDub es durà a terme demà dimarts 8 de Maig a partir de les 8:30h a la seu del TecnoCampus al Rengle, i és oberta a tothom qui vulgui participar-hi.