Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Everis inaugura al Tecnocampus Mataró-Maresme

Escoltar

Everis inaugura al Tecnocampus Mataró-Maresme

La consultora fa una aposta per Mataró com a centre d'innovació de la companyiaEveris, consultora multinacional d'estratègia, negoci i aplicacions tecnològiques, ha inaugurat aquest matí el seu nou centre de treball al Tecnocampus Mataró-Maresme. Fa 4 anys, Everis va obrir a la capital del Maresme, en unes instal·lacions que eren l’embrió del futur parc TecnoCampus, el centre especialitzat en el desenvolupament i manteniment d'aplicacions informàtiques, així com en el suport tècnic de sistemes d'informació. Ara la multinacional ha decidit traslladar a les noves oficines a la seu del TecnoCampus al Rengle, inaugurades el 2010.


 

Amb aquestes noves instal·lacions, Everis consolida la seva aposta per Mataró i pel Maresme en general, com a lloc de treball per als seus professionals i com a centre d'innovació de la companyia.

 

A la inauguració hi han assistit Joan Mora, alcalde de Mataró; Miquel Rey, president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme; Jaume Teodoro, director general del Tecnocampus Mataró-Maresme; Fritz Hoderlein, soci director general d'everis a Catalunya; i Martí Casamajó, soci responsable de sector públic d'everis. L’alcalde de Mataró ha agraït l’aposta per la ciutat d’everis i ha destacat la importància de recuperar les vocacions tecnològiques dels joves. “Avui han de saber que malgrat el context hi ha gent que pot triar on vol treballar, i molts d’ells han estudiat enginyeries com les que es poden cursar al TecnoCampus”, ha apuntat. Per la seva banda, Fritz Hoderlein ha apuntat que la seu a Mataró els permet captar el talent d’enginyers que viuen a Mataró i el Maresme, i pels quals és un valor afegit a la feina el fet de tenir el lloc de treball prop del domicili. Per la seva banda Miquel Rey ha destacat la participació d’everis en els consells de titulació universitària, per tal d’adaptar-los tant com es pugui a les necessitats del mercat laboral.

 

Al centre d’everis a Mataró avui ja hi treballen 30 professionals, i està previst aqueta xifra pugui augmentar fins a superar els 50.

 

L'obertura del nou centre forma part del pla estratègic de l'oficina de Catalunya, que vol apropar, mitjançant oficines satèl·lit a l'àrea metropolitana de Barcelona, el lloc de treball als seus professionals. Everis Catalunya compta avui amb 1.400 professionals, majoritàriament enginyers en l'àmbit TIC, i va tancar l'últim exercici fiscal (1 d’abril 2011 - 31 de març 2012) amb una facturació de 89,7 milions d'euros.

 

Sobre Everis

 

Everis és una consultora multinacional que ofereix solucions de negoci, estratègia, desenvolupament i manteniment d'aplicacions tecnològiques, i outsourcing. La companyia, que desenvolupa la seva activitat en els sectors de telecomunicacions, entitats financeres, indústria, utilities, energia, banca, assegurances, administració pública i sanitat, va assolir una facturació de 564 milions d'euros en l'últim exercici fiscal. Actualment, la consultora compta amb 10.000 professionals distribuïts en les diferents oficines d'Europa, Estats Units i Llatinoamèrica.

 

Sobre TecnoCampus

 

El TecnoCampus Mataró-Maresme és un parc científic i de la innovació on l'empresa i la universitat es donen la mà. Amb seu a la ciutat de Mataró, la seva missió és actuar com a principal motor a nivell territorial per a potenciar, fomentar i captar el talent necessari per a desenvolupar econòmica i socialment el seu entorn. Actualment compta amb una comunitat d'empreses formada per més d'un centenar de companyies de diferents àmbits. La seva ubicació, a menys de 30 quilòmetres de Barcelona, el converteix en un pol d'atracció d'activitat econòmica a la porta nord de Barcelona.