Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gran assistència de públic a la IV Mostra d’Entitats de Voluntariat de Mataró

Escoltar

Gran assistència de públic a la IV Mostra d’Entitats de Voluntariat de Mataró

Hi van participar més de 80 entitats d’àmbits molt diversos



La IV Mostra d’Entitats de Voluntariat de Mataró es va celebrar el passat dissabte 30 de juny a la plaça de Santa Anna i La Riera d’11 a 21 h amb la presència de més de 80 entitats i molta assistència de públic. La mostra formava part del “Juny Solidari”.


 

En aquesta mostra els visitants van poder conèixer de prop la tasca que realitzen les associacions de la ciutat que compta amb un teixit associatiu divers i consolidat i els seus objectius, així com les possibilitats de col·laborar-hi. La trobada també estava concebuda com un espai de trobada per fomentar l’intercanvi entre les mateixes associacions.

 

A la mostra hi havia 76 estands i 4 espais d’exposicions.

 

Al llarg de tot el dia, es van programar un seguit d’activitats, conferències, concerts i tallers per a totes les edats que es van fer en diferents indrets: un escenari situat a la plaça de Santa Anna, als estands de les entitats, a la plaça de Santa Anna, i a la sala del Cor de Maria (situada al costat de l’escola). I durant el matí, Mataró Ràdio va realitzar una part de la seva programació en directe des de la mostra.

 

Les entitats participants eren de diferents àmbits com la cultura, la cooperació internacional, l’esport, el medi ambient, la immigració, la gent gran, el lleure, veïns, l’ajuda mútua i l’àmbit sociosanitari.

 

Els visitants van poder gaudir d’activitats com conta-contes, classes i demostració de Bollywood, jocs, iniciació a l’esgrima, karts, Aikido, gimnàstica, tallers de diables, tallers de castells, tallers de maquillatge, exhibició de puntes, entre d’altres.

 

El punt final de la mostra va ser l’escenificació d’una part de l’obra “Mikado” de Sala Cabanyes i un concert de  Gospelsons a l’escenari de la plaça de Santa Anna.