Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament acaba els treballs d’adequació d’una part del pati de Can Marchal per a ús de l’escola Angeleta Ferrer

Escoltar

L’Ajuntament acaba els treballs d’adequació d’una part del pati de Can Marchal per a ús de l’escola Angeleta Ferrer

Una tanca separa l’espai d’ús públic de l’àmbit utilitzat com a pati de l’escola

L’Ajuntament va reobrir ahir el pati de Can Marchal després dels treballs d’adequació de la zona verda, que ha quedat dividida en dos sectors amb usos diferenciats. Les obres van començar el 17 d’octubre i han consistit en la col·locació d’una tanca d’1,5 m d’alçada per separar els espais que fa servir l’escola Angeleta Ferrer, com a pati d’educació infantil, de la resta de l’àmbit, que continuarà a disposició dels veïns de la zona.

 

Els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya van demanar a l’Ajuntament tancar l’espai que utilitzen els alumnes de l’Angeleta Ferrer per millorar les condicions de seguretat i higiene en què es realitza l’esbarjo dels infants. Per poder mantenir l’ús públic de part de la zona verda, l’Ajuntament va consensuar amb els veïns fer el tancament parcial. El pati de Can Marchal té en total 2.387 m² inclosos els passatges d’accés al mateix (2.118 utilitzables). L’espai utilitzat per l’escola representa una tercera part del total, uns 800 m².

 

La tanca, que és extraïble, ha tingut cost de 9.372 € IVA inclòs. Els treballs s’han complementat amb el sanejament del sauló de la zona, la repintada del mobiliari, la substitució dels panys i la reparació del barri.