Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aconsegueix que la Diputació faci un estudi sobre l’impacte comercial d’El Corte Inglés

Escoltar

L’Ajuntament aconsegueix que la Diputació faci un estudi sobre l’impacte comercial d’El Corte Inglés

És un dels punts del Pla d’impuls comercial de MataróEl regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, ha rebut aquest matí a l’Ajuntament el diputat de Comerç i Esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana, per tal de presentar-li el Pla d’impuls comercial de Mataró, que comprendrà diverses actuacions destinades a promocionar la ciutat des de tots els àmbits d’activitat arran de la futura implantació d’El Corte Inglés al carrer de Miquel Biada.


 

El Pla d’impuls comercial té per objectiu aconseguir la màxima competitivitat i capacitat d’atracció d’inversió, aconseguint que la locomotora comercial s’integri a la trama comercial existent.

 

Un dels seus objectius específics és treballar en l’àmbit comercial i de promoció de ciutat per tal de posicionar Mataró com a referent comercial, garantir l’equilibri entre la futura oferta d’El Corte Inglés i el comerç preexistent al centre històric, complementar l’oferta comercial amb oferta d’oci, impulsar el comerç de proximitat i que el carrer de Miquel Biada es converteixi en un eix on hi conflueixin la resta d’eixos existents.

 

Amb la finalitat de treballar aquest aspecte, l’Ajuntament s’ha adreçat a la Diputació de Barcelona perquè, entre d’altres qüestions, elabori un estudi de l’impacte que suposarà la vinguda d’El Corte Inglés a la ciutat, que serà el primer estudi que faci la Diputació que analitzarà les repercussions de la ubicació d’un centre comercial en una ciutat.

 

Miquel Rey ha manifestat en la reunió que “a més de l’estudi que farà la Diputació, estem buscant també vies de finançament, a Europa, l’Estat, la Generalitat i a la mateixa Diputació, per poder fer diferents actuacions en aquest àmbit”.

 

Una vegada ha finalitzat la reunió, el diputat i el regidor han recorregut la zona comercial on actuarà el pla (carrer de Sant Josep, plaça de les Tereses, carrer de Sant Benet, carrer de Miquel Biada, carrer de José M. Torrijos, plaça de Cuba, carrer de Santa Teresa, La Rambla i La Riera).