Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença les obres d’urbanització de l’espai interior dels edificis d’habitatges del Grup Les Santes

Escoltar

L’Ajuntament comença les obres d’urbanització de l’espai interior dels edificis d’habitatges del Grup Les Santes

Es pavimentarà de nou i es suprimiran les barreres arquitectòniques

L’Ajuntament ha començat aquest mes les obres d’urbanització de l’espai interior dels edificis d’habitatges del Grup Les Santes. Aquesta zona està situada entre els carrers de Don Quixot, d’Enric Prat de la Riba i la ronda de Miguel de Cervantes, al barri de Rocafonda-El Palau-Escorxador.

 

L’objectiu de l’actuació és millorar aquest espai públic amb nova pavimentació, la supressió de les barreres arquitectòniques, l’ampliació de la xarxa de sanejament, la instal·lació d’enllumenat públic i nou mobiliari urbà. L’àmbit afectat ocupa una superfície de 3.149,76 m². L’actuació forma part del Projecte d’Intervenció Integral de Rocafonda-El Palau-Escorxador, subvencionat per la Llei de Barris.

 

 

Descripció de les obres

 

El carrer del Toboso, comprès entre la ronda de Miguel de Cervantes i el carrer de Don Quixot, es pavimentarà a un sol nivell amb lloses de formigó per donar prioritat als vianants. La cruïlla amb el carrer de Don Quixot també es pavimentarà amb lloses de formigó a un sol nivell configurant una placeta.

 

També es pavimentaran a un sol nivell els espais interiors situats entre les edificacions aïllades del Grup Les Santes i del carrer de Dulcinea, i està previst plantar una magnòlia, arbres de l’amor, un lledoner, xicrandes i abèlies.

 

Al carrer de Dulcinea es construiran uns murets de contenció de terres per absorbir el desnivell existent. La vorera del carrer d’Enric Prat de la Riba es pavimentarà fins a l’alçada del dipòsit de les aigües del recinte de L’Escorxador, mitjançant llambordes de formigó prefabricat. També es modificarà la vorada de la intersecció amb el carrer de Don Quixot transformant la cruïlla en un pas continu amb prioritat per al vianant.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Vialitat i Serveis, SL, i tenen una durada prevista de 3 mesos. El pressupost d’adjudicació és de 294.750 € (IVA inclòs).