Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament contracta una assegurança que dóna cobertura als actes organitzats al carrer per les entitats veïnals

Escoltar

L’Ajuntament contracta una assegurança que dóna cobertura als actes organitzats al carrer per les entitats veïnals


L’Ajuntament ha contractat una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil amb Zurich Insurance PLC que dóna cobertura als actes que organitzin al carrer les entitats de veïns de la ciutat.

 

La regidora d’Administració i Atenció Ciutadana, Carolina Soler, ha informat aquest matí els grups municipals en comissió informativa explicant que aquest és un dels nous serveis oferts a les entitats veïnals, que fins ara havien de contractar elles mateixes aquestes assegurances per poder desenvolupar activitats com festes, revetlles, etc.

 

El cost de la pòlissa és 636,90 € a l’any per l’Ajuntament i cobreix els danys o perjudicis corporals i/o materials, immaterials i les seves conseqüències causats per acció o omissió a terceres persones pels actes que es desenvolupin a la via pública.

 

Entre els riscos exclosos hi ha els derivats de la utilització de vehicles a motor, la responsabilitat per llançament d’objectes (a excepció de caramels, dolços, serpentines i confetis), els danys a participants, animals, vehicles o equips, així com als actors, artistes i executants de les activitats programades i la utilització de material pirotècnic.

 

Els límits d’indemnització són de 600.000 € per sinistre i d'1.200.000 € per any d’assegurança.

 

Les entitats cobertes per aquesta pòlissa són tant les associacions com aquelles agrupacions de veïns d’un carrer que habitualment organitzen actes a l’exterior.