Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament encarregarà de nou al Consell Comarcal la compra agregada d’energia elèctrica i hi afegirà la de gas

Escoltar

L’Ajuntament encarregarà de nou al Consell Comarcal la compra agregada d’energia elèctrica i hi afegirà la de gas

L’objectiu és obtenir millors condicions econòmiques en la contractació

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el text de dos convenis que se signaran amb el Consell Comarcal del Maresme per a la compra agregada d’energia elèctrica i de gas natural de cara a l’any 2013.


 

L’Ajuntament encarregarà així la gestió de la contractació de l’energia elèctrica que consumeix l’enllumenat públic i les instal·lacions municipals al Consell Comarcal, que des del 2009 realitza aquesta operació en nom de diversos municipis del Maresme.

 

L’objectiu és obtenir unes millors condicions econòmiques i també procedimentals en la contractació dels serveis energètics.

 

L’Ajuntament de Mataró participa des de fa 4 anys en la compra agregada d’energia elèctrica i l’any que ve també participarà en la primera compra agregada que realitzarà la comarca de gas natural, energia que s’utilitza bàsicament per les calderes de les escoles públiques.

 

El preu que pagarà l’Ajuntanment per a cada un dels conceptes (electricitat i gas) serà el resultant del contracte que subscriurà el Consell Comarcal amb les operadores que guanyin els concursos públics que es convoquin.

 

De moment, l’Ajuntament reserva una partida econòmica en el pressupost de l’any que ve de 2.547.547,45 € per a consum elèctric i de 242.887,36 € per a gas natural.