Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i el Consell Comarcal organitzen un curs de directors de lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament i el Consell Comarcal organitzen un curs de directors de lleure infantil i juvenil

La preinscripció es podrà fer fins al 19 de juliolEl Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, ha organitzat un curs de directors de lleure infantil i juvenil per a aquelles persones que ja tenen el títol de monitor i vulguin aprofundir en el lleure infantil i juvenil.


 

El curs, que l’impartirà l’Escola lliure del Sol del 18 de setembre al 29 de novembre, consta de 120 hores teòriques (100 de formació bàsica i 20 de monogràfic d’aprofundiment obligatori) i 175 hores pràctiques, té un preu de 265 € i va adreçat a monitors que vulguin aprofundir en el lleure infantil i juvenil o persones que ja treballen de forma voluntària o professional i que ocupen diferents càrrecs de responsabilitat en activitats i/o entitats d'educació en temps lliure.

 

Les classes es faran els dimarts, dijous i dissabtes del 18 de setembre al 29 de novembre de 2012 en els següents horaris: dimarts i dijous de 16.00 a 20.00 h i dissabtes de 10.00 a 14.00 h al Centre Cívic Pla d’en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6).

 

El període d’inscripció és del 4 al 19 de juliol a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Maresme i s’han de complir com a mínim un dels següents requisits:

 

1.- Tenir el títol de monitor/a.

 

2.- Tenir més de 23 anys, certificar experiència en el camp del lleure infantil o juvenil (mínim de 3 anys) i tenir el títol de batxillerat o d’un cicle formatiu de Grau Superior.

 

3.- Tenir algun dels següents títols: Tècnic/a superior en animació sociocultural (Grau Superior) o algun dels següents graus: educació infantil, educació primària, educació social, pedagogia o ciències de l’activitat física i de l’esport.

 

Es prioritzarà l’ordre d’inscripció i el fet de viure a la comarca del Maresme. El 23 de juliol sortirà publicada la preselecció.