Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament permet reobrir el bar situat davant la casa ensorrada el 27 de març al carrer de Sant Antoni

Escoltar

L’Ajuntament permet reobrir el bar situat davant la casa ensorrada el 27 de març al carrer de Sant Antoni

Torna l’activitat a tots els habitatges i negocis davant l’edifici sinistrat

L’Ajuntament ha permès reobrir a partir d’avui el bar de la pensió situada al número 37 del carrer de Sant Antoni, davant de la casa que es va ensorrar el 27 de març. L’establiment era l’únic negoci d’aquesta banda del carrer que es mantenia tancat des del dia del sinistre per qüestions de seguretat i higiene.

 

En aquests moments es manté el desallotjament preventiu dels veïns dels números 32 i 34. L’Ajuntament ha finalitzat les tasques d’estabilització a l’interior d’aquest darrer immoble. En els propers dies prosseguiran els treballs de desenrunament a la finca número 36, a la vegada que es recullen proves pericials per tal que les parts implicades puguin realitzar els informes pertinents per establir les causes del sinistre. Els treballs s’executen de manera subsidiària fins que es dirimeixin les responsabilitats oportunes.

 

L’alcalde va presidir ahir a la tarda una nova reunió amb els veïns afectats pels ensorraments dels immobles número 36, que va tenir lloc el 27 de març, i 38, que es va produir el 23 de febrer. A la reunió també van assistir les regidores d’Habitatge, Montserrat Rodríguez, i de Via Pública, Obres, Serveis i Manteniment, Núria Calpe, així com tècnics municipals.

 

Núria Calpe va anunciar que l’Ajuntament té previst modificar el pas elevat del carrer de Sant Antoni amb el carrer del Cós, suavitzant el pendent, per reduir les vibracions produïdes pel trànsit d’autobusos i vehicles pesats.