Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde es posa a disposició de les empreses per promocionar l’activitat econòmica

Escoltar

L’alcalde es posa a disposició de les empreses per promocionar l’activitat econòmica

Mora ha visitat avui tres empreses mataronines

L’alcalde, Joan Mora, ha posat a la disposició dels empresaris el Govern municipal com a promotor dels seus projectes i com a ambaixador per al que necessitin: “fent més eficient l’Administració mataronina per ajudar-los a ser més ràpids a fer tots els tràmits que puguin requerir, fer-los d’ambaixadors davant del Govern de la Generalitat en tot allò que també puguin necessitar o davant del Govern de l’Estat amb el que sigui necessari”. Aquesta voluntat l’ha expressada avui l’alcalde arran de la visita que ha fet a diferents empreses de Mataró.


 

L’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, han visitat aquest matí tres empreses situades a diferents polígons de la ciutat (Les Hortes del Camí Ral, al Pla d’en Boet i Vallveric) per tal de conèixer de primera mà les característiques de productes i serveis que es produeixen a Mataró.

 

Talleres Cridi, SL (carrer de la Resseguidora, 47) es dedica des de fa més de 30 anys al muntatge i mecanitzat de peces de precisió. La producció es divideix entre el sector farmacèutic i mèdic, alimentació, arts gràfiques, pàckaging, aeronàutic i automoció. A l’empresa hi treballen una vintena de persones altament qualificades i que treballen amb maquinària d’alta tecnologia.

 

L’empresa tèxtil Massana (carrer de Josep Calvet, 80) és també un referent històric del gènere de punt a Mataró. Ha crescut i evolucionat en el disseny, producció i comercialització de peces de roba, especialment de homewear (pijames, camisons, bates), però també samarretes, jerseis, fandilles, pantalons. Una altra línia de negoci és la fabricació i comercialització de peces sota llicència en exclusiva com les que els hi permeten utilitzar les imatges de Disney o Warner Bros. En aquests moments té uns 90 treballadors i compta amb uns 3.000 clients.

 

Tallers Llorens-Planas SL (carrer de Remences, 1), amb 16 treballadors, és una empresa dedicada a la fabricació de maquinària per a la manipulació de paper i cartró, films plàstics flexibles i rígids, que recentment acaba de complir 50 anys de presència en el mercat. Especialitzada en talladores, rebobinadores, convertidores i laminadores. En les seves instal·lacions es dissenyen i construeixen prototips especials per proveir les demandes del mercat en contínua evolució, a més del seu ampli programa de maquinària de sèrie. En els anys setanta va iniciar les primeres exportacions a països sud-americans, que posteriorment es van ampliar també al mercat europeu.