Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep el Síndic de Greuges de Catalunya

Escoltar

L’alcalde rep el Síndic de Greuges de Catalunya

Visita la ciutat i rep els ciutadans al Centre Cívic Pla d’en Boet



L’alcalde, Joan Mora, ha rebut aquest migdia el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, que avui està a Mataró per atendre personalment algunes de les consultes i queixes que puguin plantejar els ciutadans sobre el funcionament de les administracions.


 

A la reunió, que ha tingut lloc a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament, ha assistit també l’adjunt general al Síndic, Jordi Sànchez.

 

L’equip del Síndic està instal·lat des d’aquest matí al Centre Cívic Pla d’en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 1a planta) i aquesta tarda atendrà els mataronins i mataronines que han concertat cita prèvia entre les 16 i 18 hores.

 

La institució del Síndic de Greuges de Catalunya va ser creada pel Parlament de Catalunya amb l’objectiu de garantir el dret de les persones a una bona administració. Per això, amb independència i objectivitat, el Síndic atèn les queixes i consultes formulades per persones i organitzacions i fa recomanacions a les administracions o empreses públiques quan aquestes vulneren drets o llibertats.

 

Els mataronins s’hi poden adreçar directament o través del Defensor del Ciutadà de Mataró, amb qui el Síndic va establir un conveni de col·laboració l’any 2004.