Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep els esportistes i tècnics mataronins que participaran en els Jocs Olímpics de Londres

Escoltar

L’alcalde rep els esportistes i tècnics mataronins que participaran en els Jocs Olímpics de Londres

És la vegada que hi ha més representació de Mataró: 5 esportistes i 3 tècnics



L’alcalde, Joan Mora, i el president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, van rebre ahir els esportistes i tècnics de Mataró que participaran als Jocs Olímpics de Londres 2012 i que tindran lloc del 27 de juliol al 12 d’agost.


 

Aquesta és la cita olímpica on hi haurà més representació mataronina: 5 esportistes i 3 tècnics. Fins ara hi havien competit un màxim de 3 esportistes.

 

Els Jocs Olímpics de Londres 2012 comptaran amb la següent representació de Mataró:

 

. Marta Bach: waterpolo femení. És la primera vegada que participa en una olimpíada i també la primera vegada que es classifica l’equip de waterpolo femení. Forma part de l’equip del Centre Natació Mataró. Segon lloc de la lliga de Divisió d’Honor i campiona del món júnior.

 

. Roser Tarragó: waterpolo femení. És la primera vegada que participa en una olimpíada i també la primera vegada que es classifica l’equip de waterpolo femení. Forma part de l’equip del Centre Natació Mataró. Segon lloc de la lliga de Divisió d’Honor, màxima golejadora i jugadora més valuosa de la lliga, millor esportista de Mataró 2011 i campiona del món júnior.

 

. Ciara Gibson: waterpolo femení. Nascuda a Mataró i de pares britànics participarà a les olimpíades amb l’equip de la Gran Bretanya. Ha jugat amb l’equip del Centre Natació Mataró excepte la darrera temporada.

 

. Galia Dvorak: tennis taula femení. També va participar a les Olimpíades de Pequín. Juga amb el Centre Natació Mataró a la Superdivisió femenina. Ha estat nomenada millor esportista de Mataró en diferents ocasions.

 

. Javier Gómez: gimnàstica artística. Forma part del Club Gimnàstic Mataró. Va obtenir la classificació olímpica amb l’equip estatal. És la primera vegada que assistirà a uns Jocs Olímpics.

 

Com a tècnics:

 

. Julián Casanova: fisioterapeuta de l’equip de tennis. Ha estat desenvolupant la seva activitat professional a la Copa Davis i a diferents Jocs Olímpics.

 

. César Gutiérrez: fisioterapeuta de l’equip de natació sincronitzada. Ha participat en diferents Jocs Olímpics.

 

. Pere Robert: cap d’equip de les diferents especialitats de la Federació Espanyola de Natació. Ha participat en diferents olimpíades com a esportista i com a tècnic.

 

A la trobada, l’alcalde va encoratjar els esportistes en la seva propera fita esportiva i els hi va lliurar un gallardet de la bandera de Mataró. Hi van ser presents: Marta Bach, Roser Tarragó, Galia Dvorak, Julián Casanova, César Gutiérrez i Pere Robert. Ciara Gibson i Javier Gómez estaven concentrats amb els seus equips.