Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep l’equip de tennis taula del Centre Natació Mataró pel seu ascens a la Superdivisió estatal masculina

Escoltar

L’alcalde rep l’equip de tennis taula del Centre Natació Mataró pel seu ascens a la Superdivisió estatal masculina

L’alcalde, Joan Mora, i el president de l’Institut d’Esports (IE), Pere Galbany, van oferir ahir una recepció oficial a l’equip de tennis taula del Centre Natació Mataró amb motiu del seu recent ascens a la Superdivisió estatal masculina, la màxima categoria estatal. A l’acte també hi va assistir el president del Centre Natació Mataró, Josep Masriera.


 

La Fase d’Ascens es va celebrar el 26 i 27 de maig a Mataró i el Centre Natació Mataró Quadis va aconseguir pujar a la Superdivisió estatal masculina al guanyar al Gabitec Ceuta TM. L’equip mataroní va aconseguir arribar a aquesta fase en quedar primer del Grup 1 de la Divisió Honor Estatal amb tan sols dues derrotes en una lliga de 22 partits jugats amb equips de tot l’Estat.

 

L’equip Centre Natació Mataró Quadis, entrenat per Flora Khasanova, està format per 6 jugadors: Manolo Garcia, Xavier Peral, Yordi Jason Ramos, Cristóbal Garcia, Toni Prados i Pau Nolis, que compten amb una extensa llista de títols i medalles aconseguits en campionats de Catalunya i d’Espanya.