Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep les campiones de Catalunya de bàsquet infantil i júnior

Escoltar

L’alcalde rep les campiones de Catalunya de bàsquet infantil i júnior

La UEM és converteix en el club que guanya més campionats de Catalunya femení



L’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van oferir ahir al vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament una recepció oficial als equips júnior i infantil femení de la Unió Esportiva Mataró (UEM), que aquesta temporada han aconseguit el Campionat de Catalunya.




Els dos equips de noies, juntament amb part de l’equip tècnic de la UEM Mataró, van mostrar a l’alcalde els trofeus aconseguits durant sengles competicions.



L’equip júnior femení, el Monster-Platges de Mataró, va guanyar la final a quatre del Campionat de Catalunya Júnior Femení Preferent, disputada amb els equips Segle XXI, Girona FC, i Femení Sant Adrià. Les jugadores van proclamar-se campiones davant la seva afició després de guanyar aquest últim equip.



L’equip infantil es va proclamar campió de Catalunya després de derrotar a la final el Girona FC, assolint un fet històric, ja que mai cap equip de la Unió Esportiva Mataró havia aconseguit aquest fet.



La UEM és el club amb més campionats de Catalunya Femení a les seves vitrines, 6 dels 8 últims en categoria Júnior, 3 dels 5 últims en categoria cadet i ara sumen el seu primer en categoria infantil.