Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Audiència Pública dóna avui el tret de sortida a l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal i el Pressupost 2013

Escoltar

L’Audiència Pública dóna avui el tret de sortida a l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal i el Pressupost 2013El Govern Municipal dóna avui el tret de sortida del procés participatiu d’elaboració del Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost 2013 amb la celebració d’una Audiència pública.


 

Els ciutadans estan convidats a assistir a aquest acte, que tindrà lloc a partir de les 19 hores al Centre de Creació Artística de Can Gassol (plaça de la Pepa Maca, 15).

 

L’objectiu de l’Audiència és la presentació del marc socioeconòmic actual i previst per l’any que ve i també de les eines destinades a facilitar la participació en el procés d’elaboració del PAM i el Pressupost 2013.

 

Durant l’acte hi intervindran l’alcalde, Joan Mora, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Fernàndez, que explicaran tant el procés participatiu com el marc socioeconòmic i les eines previstes. Complementàriament es projectaran dos vídeos, un sobre l’execució del PAM 2012 i un altre de promoció de ciutat.

 

La sessió serà retransmesa en directe pels mitjans públics Mataró Ràdio (89.3 fm), m1tv i en streaming a través del web de l’Ajuntament www.mataro.cat.

 El procés participatiu continua

 

El govern municipal elaborarà una primera proposta de PAM 2013, tenint en compte les actuacions formulades en els diferents consells municipals de participació, que es recolliran en les properes setmanes.

 

Tot aquest procés continuarà al mes de desembre, durant el qual s’aprovarà inicialment en el Ple el PAM i Pressupost 2013 i s’obrirà un període d’al·legacions per a que tots els ciutadans i ciutadanes de Mataró puguin presentar les seves aportacions.

 

A continuació se celebrarà una nova Audiència Pública on es presentarà el PAM i pressupost 2013, documents que es portaran posteriorment a l’aprovació definitiva del Ple, fet que es calcula que serà a començament de febrer.