Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Equip d’Atenció Primària Mataró 7 (Ronda Prim) es trasllada de centre

Escoltar

L’Equip d’Atenció Primària Mataró 7 (Ronda Prim) es trasllada de centre

L’assistència als pacients es farà al CAP el Maresme

A partir del dia 9 de març els professionals de medicina de família, pediatria, odontologia i infermeria de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Mataró 7, que fins ara han estat al CAP Ronda Prim (ronda de Joan Prim 35), estaran instal·lats a la quarta planta del CAP el Maresme (Camí del Mig, 36). L’atenció al públic es farà segons el mateix horari que fins ara, de dilluns a divendres de 8 a 20 hores i dissabtes de 9 a 17 hores. L’atenció de treball social s’instal·larà, també el dia 9, al CAP La Riera (La Riera, 7).


 

L’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), l’altre servei que fins ara també hi ha al CAP Ronda Prim, és previst que es traslladi el dia 26 de març al CAP La Llàntia (carrer de la Verge de Guadalupe, 2), igualment amb els mateixos horaris.

 

Amb aquests trasllats, el CAP Ronda Prim quedarà lliure de cara a les properes obres de construcció del nou edifici, l’adjudicació d’obra del qual es va dur a terme el passat 14 de febrer. Aquest nou centre té previst acollir els EAP Mataró 1, Mataró 7 i el servei d’atenció a la salut sexual i reproductiva.