Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Universitària del Maresme gradua 67 estudiants de la promoció 2011-2012

Escoltar

L’Escola Universitària del Maresme gradua 67 estudiants de la promoció 2011-2012L’acte de graduació de la promoció 2011/2012 de l’Escola Universitària del Maresme (EUM), formada per 67 estudiants, va reunir divendres passat estudiants, professors i representants de la comunitat empresarial i de les administracions a l’auditori del centre de congressos del TecnoCampus.


 

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Mora, que va demanar “constància” als nous graduats per llaurar-se un futur professional. “Ara comenceu a nedar, avui no s’acaba res, sinó que tot comença”, els va recordar l’alcalde, que va posar molt d’èmfasi en el compromís de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), a la qual està adscrita l’Escola Universitària del Maresme, en el projecte universitari de Mataró. “Ens sentim UPF”,  va remarcar Mora.

 

La promoció 2011/2012 de l’EUM, formada per titulats de grau i de postgrau, va tenir com a padrí intern el professor Ramon Mariño. La  padrina “externa”, la presidenta de l’empresa Euroquímica, Carme Bufí, va animar els estudiants a ser emprenedors i incorporar-se a les empreses amb ànim de millorar-les.

 

El president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rey, va destacar la importància dels idiomes en el món empresarial, i va apuntar que aquesta serà una aposta del TecnoCampus els propers anys.

 

La directora de l’EUM, Montserrat Vilalta, i el vicerector de Docència de la UPF, Josep Eladi Baños, van recordar els inicis de l’EUM i el creixement que ha experimentat el centre els darrers anys i la seva importància en el conjunt de la Pompeu Fabra.

 

En el transcurs de l'acte es va fer el lliurament de les beques a estudiants de grau de postgrau que atorguen diverses empreses: Aqua Hotel, Golden Hotels, Metalogenia, Fundació Caixa Laietana, Beiersdorf i el diari ARA. També es va fer un reconeixement especial a la companyia Metalogenia pel seu compromís i el suport des dels inicis al projecte universitari de l'EUM.