Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Universitària Politècnica de Mataró gradua 67 estudiants de la promoció 2011-2012

Escoltar

L’Escola Universitària Politècnica de Mataró gradua 67 estudiants de la promoció 2011-2012



L'Escola Universitària Politècnica de Mataró va celebrar divendres passat, 14 de desembre, l'acte de graduació de la promoció 2011/2012. Un total de 67 estudiants d'aquest centre, un dels tres que forma part del TecnoCampus Mataró-Maresme, es van diplomar el curs passat en el graduat en Mitjans Audiovisuals i les enginyeries tècniques d'Electrònica Industrial, Telecomunicacions i Informàtica de Gestió.


 

Durant l'acte el padrí de la promoció, José de Gea, que treballa en un centre de robòtica de la universitat de Bremen, a Alemanya, va aconsellar als nous graduats una estada  a l'estranger per avaluar les oportunitats de treball que hi ha fora. El director de l'EUPMT, Marcos Faúndez, va recordar que el 2013 es compleixen els 30 anys del centre, mentre que el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, va animar els estudiants a aprofitar la formació rebuda en la nova etapa que comencen.

 

En la cloenda, l'alcalde de Mataró, Joan Mora, va recordar la importància de mantenir una actitud d'aprenentatge durant tota la vida laboral, i va apuntar que el TecnoCampus és un "centre de coneixement que fa una important aportació al país". L'alcalde va fer un reconeixement als professionals que van impulsar l'EUPMT fa 30 anys, i va animar els nous graduats a dominar l'anglès per tenir presència al món.