Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMAC convida els ciutadans a participar en la interpretació del Messies de Händel durant la Setmana de Música Antiga

Escoltar

L’IMAC convida els ciutadans a participar en la interpretació del Messies de Händel durant la Setmana de Música Antiga

Ja estan obertes les inscripcions per formar part d’aquest nou espectacle juntament amb el Cor Ciutat de Mataró i el Cor i l’Orquestra de Cambra de Granollers



Els ciutadans de Mataró podran participar juntament amb dos cors professionals en una interpretació d’“El Messies”de Händel que tindrà lloc el 22 de desembre al Teatre Monumental.


 

L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) i el Cor Ciutat de Mataró col·laboren en la producció d’aquest espectacle singular, que formarà part del programa de la XXX Setmana de Música Antiga de Mataró.

 

Els participants podran cantar l’obra de Händel, que narra la vida de Jesús, juntament amb el Cor de Cambra de Granollers i el Cor Madrigalista de Mataró i amb l’acompanyament musical de l’Orquestra de Cambra de Granollers.

 

Per a participar cal tenir una certa experiència coral i formació vocal. Els interessats han d’inscriure’s en el procés de selecció abans del 24 de setembre a les oficines de l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9) i sotmetre’s a unes audicions, que tindran lloc el 28 de setembre. 

 

La iniciativa té un cost de 20 euros, destinats a sufragar tant la partitura com les sessions de treball que seran necessàries per assajar l’espectacle. El calendari d’assajos, que es faran al Centre de Creació d’Arts Escèniques Can Gassol, començarà el 6 d’octubre. Els darrers assajos es faran directament al Teatre Monumental.