Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM col·labora en el procés de selecció del personal del supermercat Consum que s’obrirà als cinemes Òscar

Escoltar

L’IMPEM col·labora en el procés de selecció del personal del supermercat Consum que s’obrirà als cinemes Òscar

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) està col·laborant en el procés de selecció de personal que realitza l’empresa Consum Cooperativa Valenciana amb l’objectiu d’obrir un nou supermercat a l’edifici que antigament havien ocupat els cinemes Òscar.




L’empresa necessita cobrir 16 places amb nou personal: 2 carnissers/es, 2 xarcuters/es, 4 peixaters/es, 2 fruiters/es, 2 forners/es, 2 gestors/es operatius i 2 caps de botiga. El Servei d’Ocupació de l’IMPEM ha fet arribar a l’empresa els currículums de 156 persones que responen als perfils sol·licitats i que són usuàries de la borsa de treball. El procés de selecció es va obrir al novembre i està a punt d’acabar formalitzant les contractacions.




El supermercat, que està situat a la confluència del Camí Ral amb la ronda de Francesc Macià, tindrà una superfície de venda de 1.095 m² i disposa de 49 places d’aparcament en soterrani. S’hi destinarà a supermercat i magatzem la planta pis, mentre que a la planta superior hi quedaran els vestuaris del personal, els despatxos i wc.




L’empresa va sol·licitar la llicència d’obres l’estiu passat i en aquests moments està fent les tasques d’adequació de les instal·lacions amb l’objectiu d’acabar aquesta primavera.