Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM posa en marxa el programa d’alfabetització digital per a persones en atur

Escoltar

L’IMPEM posa en marxa el programa d’alfabetització digital per a persones en atur

El Servei d'Ocupació de Mataró (SOM) de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) posa en marxa el programa “Connecta’t”, un projecte d’alfabetització en informàtica adreçat a persones en situació d’atur amb un baix coneixement informàtic. Amb aquesta formació es pretén dotar-los de les eines mínimes perquè les persones participants millorin el seu procés de recerca de feina.


Les sessions formatives es composen de dos mòduls temàtics de 15 hores de durada cadascun.

 

En el primer mòdul es treballa l’aprenentatge de les eines bàsiques d'ofimàtica i de navegació per Internet. En el segon mòdul es mostra a les persones participants com aplicar aquests coneixements en el procés de recerca de feina, a fer ús dels portals de feina, a tramitar la inscripció al portal del Servei d’Ocupació “Feina Activa”, etc.

 

La durada del programa es del 10 d’octubre fins al 31 de desembre de 2012 i durant aquest període està previst que puguin accedir a la formació unes 60 persones. Aquest programa complementa les actuacions que desenvolupa el Servei d’Ocupació de Mataró per tal de millorar les competències de les persones que es troben en situació de desocupació.

 

“Connecta’t” és un programa promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació amb la col·laboració de Càritas Diocesana Barcelona i el Servei d’Ocupació de l’IMPEM.