Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica signa convenis de dinamització comercial amb tres entitats

Escoltar

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica signa convenis de dinamització comercial amb tres entitatsL’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha signat convenis de col·laboració per sisè any consecutiu amb la Unió de Botiguers de Mataró, l’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.


 

L’objectiu dels acords és contribuir al desenvolupament dels plans de dinamització de les tres entitats.

 

El president de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Miquel Rey; el president de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM), Jordi Vallcorba; el president de l'Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró, Jordi Llargués; i l’interventor del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, David Pecharoman, han signat els convenis aquest matí.

 

El conjunt d’activitats organitzades per les entitats i previstes als seus plans de dinamització, contribueixen a dinamitzar el comerç urbà i l’hostaleria de la ciutat i alhora enriqueixen el calendari d’activitats de les que pot gaudir la ciutadania de Mataró. D’altra banda, mitjançant les activitats organitzades per les entitats es projecta l’oferta comercial i de restauració fora de la ciutat, atraient visitants de la comarca i promocionant el nom de Mataró.

 

A més del suport econòmic que rebran les entitats, l’IMPEM aporta el seu suport tècnic, tant de mediació amb altres serveis de l’ajuntament, com d’assessorament, gestió i difusió de les activitats, mitjançant els suports de comunicació municipals.

 

Entre les principals novetats que es presenten als convenis hi destaquen activitats de dinamització al port de Mataró per part del Gremi i de la UBM, comerç al carrer amb activitats de promoció i dinamització de l’entorn comercial, campanyes de promoció de la ciutat conjuntes, o algunes novetats en fires i jornades gastronòmiques que es presentaran aquest any.

 

Aquest 2012 l´import destinat al suport econòmic als plans d’actuació de les entitats s’ha reduït en un 3% respecte l’any 2011. Així, l´IMPEM col·labora amb la Unió de Botiguers de Mataró amb un finançament de 47.430,03 euros per dur a terme els seus plans de dinamització; a l’Associació de Comerciants i Professionals del Nou Centre de Mataró l’IMPEM hi aportarà 10.215,70 euros destinats també a donar suport a les activitats previstes al seu pla de dinamització, i al Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme es destinen 4.378,15 euros amb l’objectiu de finançar també el seu pla d’actuacions pel 2012.