Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina de Defensor del Ciutadà es trasllada al carrer de Cuba a partir del 3 de desembre

Escoltar

L’Oficina de Defensor del Ciutadà es trasllada al carrer de Cuba a partir del 3 de desembre

A partir de dilluns que ve, 3 de desembre, l’oficina del Defensor del Ciutadà es traslladarà a l’edifici municipal de La Moderna, situat al carrer de Cuba, 47.


 

El trasllat és una acció més del pla de mesures per reduir la despesa pública, reagrupant serveis en edificis de propietat municipal i intentant estalviar en lloguers d’oficines a tercers. Fins el moment, l’Oficina del Defensor estava situada en un local de lloguer situat molt a prop, al carrer de Llauder, 2, i a partir de la setmana que ve s’ubicarà al mateix edifici on es troben les dependències del Servei d’Estudis de l’Ajuntament. 

 

L’horari d’atenció al públic continua sent el mateix: de 9 a 14 h i de 17 a 19 hores, de dilluns a divendres. També es manté el telèfon, 93 758 24 99 i l’adreça de correu electrònic: defensor@ajmataro.cat.

 

El Defensor del Ciutadà, càrrec que actualment ocupa Jordi Puigderrajols, és una institució independent que té per missió vetllar pels drets de la ciutadania davant l’actuació de l’Administració municipal i dels organismes que en depenen.

 

Els ciutadans poden realitzar consultes i interposar queixes sobre possibles retards, arbitrarietats, tracte indegut o, en general, actuacions que impedeixin l’exercici legítim dels drets constitucionals. L’any 2011 va gestionar 64 casos.