Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 57a Nit de l’Esport reunirà els millors de l’esport mataroní del 2011

Escoltar

La 57a Nit de l’Esport reunirà els millors de l’esport mataroní del 2011

Tindrà lloc al Teatre Monumental divendres 30 de març a les 21.00 h



El Teatre Monumental acollirà divendres 30 de març a les 21.00 h la 57a Nit de l’Esport que organitza l’Institut d’Esports (IE). La trobada reunirà esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb l’esport de la ciutat.


 

L’acte estarà presidit per l’alcalde, Joan Mora. També hi assistiran el president de l’IE, Pere Galbany, i el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom.

 

La Nit de l’Esport 2012 estarà amenitzada per la música de CPX trio i s’iniciarà amb un tastet de dansa a càrrec de l’escola Vincles. Després dels parlaments es podrà veure un vídeo sobre l’esport mataroní i tot seguit es procedirà al lliurament de premis.



Aquesta festa anual vol reconèixer públicament els esportistes i entitats que han obtingut millors resultats, marques o que han contribuït a la promoció de la pràctica de l’esport.



En aquesta edició es repartiran 69 premis entre trofeus, diplomes i mencions especials. El trofeu és una obra original de l’artista local Perecoll.

 



Nit de l’Esport 2012

 

En l’edició d’enguany s’han presentat 76 candidatures corresponents a 19 esports i 20 clubs. La cerimònia d’entrega premiarà els millors d’entre els 41 esportistes nominats, entre els quals hi ha participants en campionats del Món, d’Europa, d’Espanya i Catalunya i 18 internacionals de diferents esports.



Les categories que aspiren a obtenir premi, en la vessant masculina i femenina, són infantil, cadet, juvenil i sènior, de les disciplines d’atletisme, taekwondo, bàsquet, muay thai, futbol, hoquei patins, futbol-sala, gimnàstica, handbol, natació, natació sincronitzada, tennis, tennis taula, voleibol i waterpolo. 



Entre totes les nominacions una persona rebrà, al final de la nit, el guardó que la reconeixerà com a millor esportista de l’any 2011 per la seva contribució en portar el nom de Mataró més enllà de les fronteres esportives de la ciutat. 

 

Els altres premis que s’atorgaran aquesta nit són:



. Premi a les escoles participants als Jocs Escolars amb més inscrits en els Jocs Escolars.

. Premi a la tasca arbitral.

. Premi Josep Gomà Carol a la millor tasca periodística en pro de l’esport mataroní.

. Premi al millor tècnic esportiu.

. Premi a la tasca directiva.

. Premi a l’entitat més destacada per la seva promoció de l’esport.

 

A més, rebran mencions especials: Félix Carcasona, per la seva trajectòria esportiva; L’Arquera Boet com a equip sènior de futbol-sala adaptat; Jordi Buscà per la seva trajectòria en el món de l’esport i el Club Esportiu Mataró pel seu centenari.

 

El jurat l’han format representants del Consell Rector de l’IE i periodistes esportius de tots els mitjans de comunicació locals.