Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Colla Gegantera Escola Mare de Déu de Lourdes guanya el premi a la millor comparsa de la Rua de Carnestoltes 2012

Escoltar

La Colla Gegantera Escola Mare de Déu de Lourdes guanya el premi a la millor comparsa de la Rua de Carnestoltes 2012

El premi a la comparsa més satírica va recaure en l’Associació de Veïns de MolinsVint comparses i més d’un miler de persones van participar dissabte a la tarda en la Rua de Carnestoltes 2012, que va desfilar pel Camí Ral, la plaça de Santa Anna i La Riera i va acabar al Parc Central, on va tenir lloc el tradicional lliurament de premis.


 

La millor comparsa de la Rua de Carnestoltes 2012 va ser la de la Colla Gegantera Escola Mare de Déu de Lourdes: “Missió la Lluna”, formada per un grup d’astronautes amb un coet espacial, un vehicle lunar comandat pel gegant de l’escola i una rèplica del satèl·lit de la Terra.  

 

El premi a la comparsa més satírica va recaure sobre l’Associació de Veïns de Molins amb "Molins sobreviu a la crisi", que representava un grup de morts vivents.

 

Els guanyadors dels dos guardons van obtenir un premi de 500 €. El jurat, integrat per persones representants de les arts escèniques de la ciutat, va tenir en compte aspectes com l’originalitat, el grau de dificultat en l’elaboració de les disfresses, l’acompanyament musical i el grau de dificultat de les coreografies que interpretaven.

 

 

Enterrament d’en Pellofa i aparició del Vella Quaresma

 

Els actes de Carnestoltes continuen demà 22 de febrer, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament d’en Pellofa i l’aparició de la Vella Quaresma.

 

Al matí, a la plaça Gran, hi haurà tastet de sardines, i a la tarda, a l’Ajuntament, s’instal·larà la Capella Ardent. Al vespre la Comitiva funerària acompanyarà les despulles d’en Pellofa XXXIV fins a la plaça de la Muralla, on la Vella Quaresma farà la seva aparició per ser al final entronitzada a la plaça de la Peixateria, on cada diumenge de Quaresma li serà tallada una de les seves potes al ja tradicional acte de Serra la Vella.