Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia Antigua i Barbuda presentaran el seu darrer espectacle a les Festes de la Mercè

Escoltar

La companyia Antigua i Barbuda presentaran el seu darrer espectacle a les Festes de la Mercè

12 alumnes de l’Aula de Teatre participen al muntatge “Arquitectura de fira”

La companyia d’arts escèniques Antigua i Barbuda, afincada a Mataró, portarà el seu darrer espectacle “Arquitectura de fira” al públic barceloní en el marc de les Festes de la Mercè.


 

Els Jardins de Joan Maragall del Palauet Albéniz acolliran el 23 i 24 de setembre l’espectacle, que compta amb la participació de 12 alumnes de l’Aula de Teatre de Mataró.

 

“Arquitectura de fira” convertirà l’espai en un món d’il·lusions, simulant una fira màgica plena d’artefactes peculiars i sorprenents, marca de la casa de la companyia que encapçala Jordà Ferré.

 

La companyia Antigua i Barbuda va néixer l’any 2002 amb un caràcter interdisciplinari que abasta des de la investigació a la invenció, de la manipulació a la construcció, i de la creació a l’escenificació. Forma part d’Artesanato Escénico, un col·lectiu artístic que treballa a l’antiga fàbrica de Can Fàbregas del paper.

 

Especialistes en teatre de carrer i en la construcció d’estructures escèniques, Antigua i Barbuda s’ha convertit ja en habitual en els millors festivals de teatre del país i també a nivell internacional. Ara acaben d’arribar de gira del Brasil (festival “SESC”a Sào Paulo) i dal Canadà (festival “Les escales improbables”a Montreal).