Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat endarrereix el procés de preinscripció i matriculació als centres d’ensenyament

Escoltar

La Generalitat endarrereix el procés de preinscripció i matriculació als centres d’ensenyament

Han d’estudiar com afectarà l’augment d’alumnes per aulaEl Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha endarrerit el procés de preinscripció i matriculació per tal d’estudiar com aplicarà el Reial Decret del Ministeri d’Educació que preveu augmentar la ràtio de les aules per al proper curs.


 

Les llistes d’alumnes admesos per educació infantil (segon cicle), primària i secundària que havien de ser publicades el 18 de maig es donaran a conèixer durant la primera setmana de juny. El període de matrícula que estava previst entre el 4 i el 8 de juny també s’endarrereix al període comprès entre l’11 i el 15 de juny.

 

El mateix passa a altres nivells, com per exemple a Batxillerat i cicles formatius de formació professional i d’arts plàstiques i disseny on la preinscripció estava prevista entre el 14 i el 25 de maig i finalment es podrà fer entre el 21 de maig i l’1 de juny, un cop que els centres donin a conèixer exactament l’oferta que tindran per al curs 2012-2013. La matriculació però es manté entre el 2 i el 10 de juliol.En el cas dels Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) la preinscripció prevista per al període del 7 al 18 de maig s’endarrereix al període comprès entre el 21 de maig i l’1 de juny. En aquest cas la matriculació definitiva es farà entre el 3 i el 13 de setembre.