Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nau Gaudí acull la XVIII trobada de ciutats amb rutes modernistes prop de Barcelona

Escoltar

La nau Gaudí acull la XVIII trobada de ciutats amb rutes modernistes prop de Barcelona

 


El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey, va presidir divendres a la Nau Gaudí la XVIII trobada de ciutats amb rutes modernistes prop de Barcelona, que organitza els Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).




L’objectiu de la reunió era debatre sobre l’organització i promoció de les fires modernistes, així com incrementar i millorar la participació i la promoció de les rutes culturals modernistes.


 

A la trobada tècnica hi va assistir la cap de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona, Anna Maria Sánchez Orensanz; el responsable del programa Rutes Culturals, Jaume Jornet,  i la directora de la Col·lecció Bassat, Núria Poch, i una vintena de representants de bona part dels territoris de l’entorn de Barcelona que disposen d’itineraris modernistes.

 

Entre els assistents hi havia regidors i tècnics d’Argentona, Canet, Cardedeu, Gelida, Manresa, Sitges, Terrassa, i la Vilafranca del Penedès i de la Colònia Güell.

 

A banda de la jornada tècnica, els assistents van poder fer una visita guiada al modernisme mataroní i accedir a la Casa Coll i Regàs per cortesia de la Fundació Caixa Laietana.