Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nau Gaudí acull una reunió del patronat de la Fundació RACC

Escoltar

La Nau Gaudí acull una reunió del patronat de la Fundació RACC

La Nau Gaudí obrirà, demà dijous a les 12 h, les seves portes als membres del patronat de la Fundació RACC. La voluntat és que l’edifici pugui esdevenir un espai polivalent i s’hi puguin realitzar diferents actes i esdeveniments.


 

Així, el regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, donarà la benvinguda als patrons de la Fundació RACC, encapçalats pel seu president, Sebastián Salvadó, i uns dels vocals i alhora vicepresident primer del Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró, Lluís Bassat, que hi faran la seva reunió de patrons i posteriorment es realitzarà un dinar on també hi assistirà l’alcalde, Joan Mora.

 

La reunió s’iniciarà amb una visita a l’exposició actual de la Nau Gaudí, on es mostren artistes catalans formats a la dècada dels seixanta i consolidats als anys setanta. Es tracta de la primera exposició d’una trilogia dedicada a una dècada especialment interessant pels esdeveniments científics, socials i polítics que evolucionaren simultàniament al món de l’art i, que pel que fa a aquesta exposició, mostra les obres dels artistes catalans nascuts abans de la guerra, amb l’objectiu de què es pugui apreciar de forma molt més completa la trajectòria de cadascun d’aquests durant aquest període.



L’exposició a la Nau Gaudí mostra 65 obres entre pintures i escultures, moltes de gran format, dels onze artistes seleccionats per representar aquesta generació: Marcel Martí, Erwin Bechtold, Antoni Clavé, August Puig, Joan Miró, Albert Ràfols-Casamada, Josep Guinovart, Maria Girona, Joan Hernández Pijuan, Andreu Alfaro i Joan Josep Tharrats.

 

El Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró està constituït per la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat i l’Ajuntament de Mataró.