Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal omple l’oferta dels cursets d’estiu

Escoltar

La Piscina Municipal omple l’oferta dels cursets d’estiu

S’hi han inscrit 304 infants d’entre 3 i 12 anys

 


La Piscina Municipal ha iniciat avui els cursets intensius per a infants que habitualment es fan un cop finalitzada l’activitat escolar. En aquesta edició l’ocupació final és de 304 inscrits.


 

L’equipament esportiu ofereix 7 horaris diferents durant el matí i la tarda i dos nivells d’aprenentatge: iniciació i perfeccionament. Els cursets van adreçats a infants d’entre 3 i 12 anys i finalitzen el 24 de juliol.

 

L’oferta inicial era de 300 places, 264 d’iniciació i 36 de perfeccionament, i l’ocupació final ha estat de 304 inscrits dels quals 260 faran iniciació i 44 perfeccionament.

 

La inscripció s’ha fet per sistema de sorteig i totes les peticions s’han pogut acceptar a l’adequar l’oferta a la demanda i ampliant algun dels grups per tal que ningú quedés sense plaça.

 

Està previst que durant la primera setmana de setembre s’ofereixin alguns cursets per qui vulgui continuar amb l’activitat abans de començar el curs escolar.

 

A banda dels cursets intensius de natació, la Piscina Municipal també treballa amb diversos casals o entitats que inclouen dintre de l’activitat de l’estiu la natació, ja sigui fent cursets o llogant espai per passar una estona d’esbarjo.