Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de l’Ajuntament acollirà dissabte uns tallers per ensenyar diferents activitats de cultura popular

Escoltar

La plaça de l’Ajuntament acollirà dissabte uns tallers per ensenyar diferents activitats de cultura popular

Forma part del programa d’activitats de la Diada Nacional de Catalunya

Demà dissabte, a partir de les 18.30 h, la plaça de l’Ajuntament acollirà una nova activitat del programa d’actes organitzat a l’entorn de la Diada Nacional de Catalunya: els Tallers de cultura popular.


 

La iniciativa consisteix en mostrar i fer partíceps als assistents de diferents activitats de cultura popular que aniran a càrrec de les següents entitats: Armats de Mataró, Colla Castellera Capgrossos, Entitat Folklòrica Catalana i Federació d’entitats sardanistes i dansa tradicional catalana, les quals faran tallers d’Armats, castells, balls populars i sardanes, respectivament.

 

Les entitats estaran situades en 4 carpes i el públic, tant petits com grans, podrà fer un tastet de l’activitat o activitats que desitgi per acabar fent una demostració final del que s’ha après. L’acte estarà dinamitzat per l’actor Mia Castellví.

 

Aproximadament a les 19.00 h, la Cobla Iluro acompanyarà els participants del taller de sardanes i a les 19.30 h començarà la tradicional Ballada de sardanes, organitzada per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) amb la col·laboració de la Federació d’entitats sardanistes i dansa tradicional catalana.

 

El programa d’actes a l’entorna de la Diada Nacional de Catalunya, continuarà el dimarts 11 de setembre amb la celebració de la XVIII Cursa popular Intersport Ronda 43, organitzada pel Centre Atlètic Laietània i la botiga Intersport Ronda 43, amb la col·laboració de l’Institut d’Esports (IE). La sortida serà a les 09.00 h des del recinte firal del Nou Parc Central

 

També dimarts 11, a partir de les 10.30 h, tindrà lloc l’ofrena floral institucional i de les entitats al monòlit a Rafael Casanova, a la plaça del mateix nom. La novetat d’aquest any és l’actuació del Cor Madrigalista de Mataró.