Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local celebra el seu dia amb el lliurament de 8 medalles al mèrit professional i a la permanència en el servei

Escoltar

La Policia Local celebra el seu dia amb el lliurament de 8 medalles al mèrit professional i a la permanència en el servei

També s’ha felicitat públicament a 8 persones i 12 agents

L’alcalde, Joan Mora, ha presidit avui l’acte organitzat amb motiu del Dia de la Policia Local, que ha tingut lloc per primera vegada a l’auditori del TecnoCampus.


 

A l’acte ha assistit també la segona tinent d’alcalde i regidora de Via Pública, Núria Calpe; l’intendent major en cap de la Policia Local, Mateo Sánchez; el director general d’Administració de Seguretat del Departament d’Interior de la Generalitat; i regidors de tots els grups municipals.

 

El Dia de la Policia Local se celebra el tradicional lliurament de medalles al mèrit professional i reconeixements públics a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública o bé pels anys de servei desenvolupats al cos.

 

 

Medalles al mèrit professional

 

Enguany, han rebut medalles al mèrit professional de primera categoria, que corresponen a persones que no pertanyen al cos de Policia Local:

 

-Joan Soler, director de Serveis de Gestió Econòmica, Àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, excap de Via Pública de l’Ajuntament de Mataró.

-Paloma Muñoz, responsable de Protocol de l’Ajuntament de Mataró.

-Josep Palouzié, intendent en cap de la Policia Local de Girona.

-Rafael Tello, cap de la Unitat de Seguretat Ciutadana de l’ABP de Mataró de Mossos d’Esquadra.

 

Les medalles de mèrit professional de segona categoria, que corresponen a agents del propi cos han correspost a:

 

-José Ávila, agent de la unitat de protecció de persones

-Domingo Pavón, agent de la tunitat de protecció de persones

-Alfonso Nieto, agent instructor de tir

 

També s’ha atorgat al caporal Tomás Fernández la medalla a la permanència en el servei, de 1a categoria, distintiu verd.

 

 

Plaques commemoratives, reconeixements i felicitacions

 

A banda de les condecoracions, la Policia Local ha atorgat reconeixement i felicitació pública a 8 persones: Núria Ibran, presidenta de l’Associació de Veïns de Rocafonda; Josep Macià, tècnic del Servei de Compres de l’Ajuntament; Cristina Moratalla, tècnica d’Organització i Qualitat de Servei de Recursos Humans de l’Ajuntament; Jordi Seras, director de Mercats de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica; Maria Teresa Pérez, administrativa de la Policia Local; Jordi Andreu, excap del parc de Bombers de Mataró; Antonio Martínez Sánchez, sergent de la Guàrdia Civil; i Manuel Jesús Delgado Fernández, sostinspector del Cuerpo Nacional de Policia. També ha felicitat als agents: Josepa Carbonell, Jaume Ruiz, David Sanz, Luis Poderoso, Ángel Rivera, Sandra Roca, Marcel Budaudi, Antonio Piñero, Alberto de la Ossa, Javier Vílchez, Javier Ortega i Sandra Roca.

 

Finalment, també han rebut plaques commemoratives l’agent emèrit 127, Antonio Soldado; i l’agent emèrit 130, Antonio Sevilla.