Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ofereix a Mataró activitats lúdiques i de sensibilització

Escoltar

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ofereix a Mataró activitats lúdiques i de sensibilització

Es podran provar bicicletes i cotxes elèctrics

El proper cap de setmana comencen a Mataró els actes amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El programa, que es pot consultar al web municipal, inclou fins al 30 de setembre diferents propostes lúdiques i de sensibilització amb l’objectiu de promocionar la mobilitat a peu i amb transport públic.

 

Curses de transports, sessions d’educació viària per a escolars i gent gran, visites guiades i la possibilitat de provar vehicles elèctrics són algunes de les activitats previstes. Com actes ja consolidats en anteriors edicions destaquen la IV Pedalada Popular 2012, que tindrà lloc diumenge 23 a les 10h amb sortida a l’espai firal, i està organitzada per BACC Mataró; i també el X Concurs fotogràfic de la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró.

 

Aquest any també destaquen com a novetat el circuit per provar bicicletes elèctriques que s’instal·larà divendres 28 al número 133 del camí del Mig, organitzat per 9TRANSPORT; i l’exhibició i prova de vehicles elèctrics que organitza Motors Watts al Port de Mataró el dissabte 29 i diumenge 30, de 10 a 20h.

 

Durant la setmana, Mataró Bus regalarà als usuaris fundes per conservar les targetes d’autobús i els participants a les activitats programades seran obsequiats amb una targeta per a 2 viatges gratuïts.

 

 

Teatre per a escolars

 

Una altra de les activitats previstes és l’obra de teatre “STOP: Una nova aventura dels superagents de la Ketty”, organitzada pel RACC i que visita la ciutat en el marc d’un acord de col·laboració amb l’Ajuntament. L’obra tindrà lloc diumenge 30 a les 18h al Teatre Monumental i està adreçada a escolars i les seves famílies. Les invitacions per a l’obra es poden demanar al RACC (carrer de Sant Josep, 23) o a l’Institut Municipal d’Acció Cultural (carrer de Sant Josep, 9).