Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escola Angeleta Ferrer traslladarà la seva activitat a l'escola Torre Llauder a partir de la setmana que ve

Escoltar

L'escola Angeleta Ferrer traslladarà la seva activitat a l'escola Torre Llauder a partir de la setmana que ve

Part de l'edifici pateix problemes estructurals i els alumnes s'acolliran provisionalment un parell de dies al poliesportiu Eusebi Millán

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Mataró van detectar ahir problemes estructurals a una part de l’edifici de l’escola pública d’educació infantil i primària Angeleta Ferrer (plaça de Cuba, 10) que convindria resoldre de manera immediata.


 

Davant d’aquesta circumstància i amb l’objectiu de vetllar per la màxima seguretat dels alumnes, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha proposat a la direcció del centre traslladar la setmana que ve l’activitat lectiva a l’escola pública Torre Llauder (carrer de Ciutat Freta, 31). 

 

Mentre es preparen les aules per acollir els 221 alumnes de l’escola Angeleta Ferrer, es recomana als pares/mares/tutors que puguin que col·laborin en aquesta situació excepcional fent-se càrrec dels infants avui, dijous 8 de novembre, i demà, 9 de novembre.

 

Durant aquests dos dies i provisionalment s’habilitarà el poliesportiu municipal Eusebi Millán (carrer de Sant Cugat, 146) per acollir els estudiants que no puguin/vulguin romandre a casa.

 

El servei de menjador quedarà garantit en el mateix poliesportiu a través de l’empresa de càtering habitual de l’escola. 

 

Es manté l’excursió al Museu de la Ciència de Terrassa que tenen prevista per divendres els alumnes de 5è i 6è de primària. Els autocars sortiran des del poliesportiu Eusebi Millán.

 

Les classes de l’Escola Municipal de Música que estaven previstes a partir de dilluns que ve es traslladaran també a l’escola Torre Llauder.

 

Avui mateix, a les 19 hores, s’ha convocat pares/mares i docents a una reunió informativa a la Sala d’actes del Centre Cívic Pla d’en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6). A la reunió hi assistiran tècnics de l’Ajuntament i del Departament d’Ensenyament que oferiran informació tant de les patologies detectades com del trasllat de l’activitat docent.

 

L'Ajuntament posa a disposició dels interessats el telèfon d'atenció ciutadana 010 i el de l’Institut Municipal d’Educació (93 758 23 31).

 


L’alcalde, Joan Mora, va reunir ahir a la Junta de portaveus després del Ple per informar els grups municipals. La decisió d’organitzar el trasllat del centre es va prendre el mateix dia que es van conèixer els resultats de les anàlisis realitzades per l’Ajuntament com a mesura prèvia a la construcció d’una nova escala que havia requerit el Departament d’Ensenyament per millorar les condicions d’evacuació en cas d’emergència.