Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Hospital Clínic participarà en el Màster en Cronicitat i Dependència que s’impartirà el curs vinent al TecnoCampus

Escoltar

L'Hospital Clínic participarà en el Màster en Cronicitat i Dependència que s’impartirà el curs vinent al TecnoCampusL’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra i integrada en el TecnoCampus Mataró Maresme, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona per la realització conjunta del Màster en Cronicitat i Dependència.
Es tracta d’un màster interuniversitari en recerca coordinat per la Universitat Pompeu Fabra en el qual participarà a més la Universitat Autònoma de Barcelona. Gràcies a aquest l’acord, docents, clínics i investigadors de l’ Hospital Clínic participaran activament en el desenvolupament d’aquest màster que s’impartirà el curs vinent a l’Escola Superior de la Salut, i en el qual també col·laboraran professionals del Consorci Sanitari del Maresme.
L’Hospital Clínic, com a centre capdavanter en innovació en salut i recerca d’ excel·lència,   donarà un segell de qualitat a la formació de postgrau que s’imparteix en el centre. Entre aquesta formació, hi ha el Màster en Cronicitat i Dependència, que se singularitza en l’oferta docent pel fet que aborda la problemàtica de la dependència i ho fa des d’una perspectiva multidisciplinar.